Lejdi Gaga proslavila rođendan u dobrom društvu, ali i u zagrljaju novog dečka

Lejdi Gaga je svoj 31 rođendan proslavila sa sjajnim društvom u restoranu “Gejlana” na Venis Biču, u koji je ušla držeći se čvrsto za ruke sa svojim novim dečkom Kristijanom Karinom.

Pevačicu su na ulazu izljubili i čestitali joj divan dan njeni najbliži prijatelji, a među njima su bili Džoni Dep, kao i Elton Džon sa suprugom Dejvidom Fernišem i njihovim sinom Zakom.

– Dečak nikako nije mogao da propusti zabavu jer je Gaga njegova voljena kuma – rekao je insajder za Probomond.

Paparaci su uspeli da fotografišu Gagu i Kristijana kada su stigli u restoran. Pop zvezda je za ovo posebno veče izabrala provokativnu i neobičnu crnu čipkanu haljinu, raskošnu bundu, cipele Sen Lorena i kao prava ikona zlatnog doba filma, oko vrata je imala dijamantsku ogrlicu.

– Ne znam kako da vam se dovoljno zahvalim dragi moji fanovi za svu ljubav koju mi pružate svih ovih godina, posebno za moj rođendan. Danas sam nasmejana i usredsređena na sve ono na čemu sam vam zahvalna za ovih deset godina iza mene, za svu muziku i nastupe koje smo podelili. Hvala vam što ste nastavili da me inspirišete da svoju fantaziju pretvorim u realnost. Prigrlite svoje različitosti, slavite ono što suštinski jeste, jer u svakom jedinstvenom delu vas samih se krije prava veličina. Ne plašite se da je pronađete u sebi. Hvala vam svima na divnim rođendanskim željama. Volim vas sve! – poručila je Gaga preko društvenih mreža koje su se usijale od čestitki za njen rođendan.

A post shared by xoxo, Joanne (@ladygaga.me) on

hellomagazin.rs/m.g.probomondguliver/splash/getty

Više o temama: