Lejdi Gaga održala govor koji tera suze na oči, a onda objavila veridbu! (video)

Modni časopis Elle u Los Anđelesu je organizovao gala veče na kojem je odao počast ženama u Holivudu, a glavna zvezda bila je Lejdi Gaga. Ova 32-godišnja pevačica nedavno je ostvarila svoju prvu filmsku ulogu, u hit ostvarenju ‘Zvezda je rođena’ s Bredlijem Kuperom i pritom osvojila i kritičare i publiku.

Nagrađivana muzičarka i glumica u usponu, pred drugim slavnim gošćama održala je snažan govor koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

 

– Danas nosim pantalone… jer, šta zapravo znači biti žena u Holivudu? Mi nismo samo objekti koji zabavljaju ljude, mi smo ljudska bića koja imaju snagu i glasove koji trebaju da se čuju, čak i onda kad žele da nas ućutkaju.

Embed from Getty Images

– Kao žena koju je u uzrastu od samo 19 godina neko iz zabavne industrije seksualno iskoristio, kao žena koja se i danas boji da javno izgovori napadačevo ime, kao žena koja svaki dan živi s hroničnim bolom, kao žena koju su odmalena učili da mora da sluša sve što joj muškarci kažu, danas sam ipak odlučila da obućem pantalone i pokažem snagu. Usledili su depresija, anksioznost i poremećaji u ishrani. Zato želim u ovoj sobi prepunoj moćnih žena i muškaraca da poručim da to moramo da promenimo – govorila je u suzama slavna pevačica.

https://youtu.be/mJllUv0WBeY

 

Istovremeno publika je kroz suze slušala njene emotivne i hrabre reči te joj pružila gromoglasan aplauz.

– Zbog svega što sam proživela, zbog svega što mnoge žene proživljavaju u tišini, podignimo naše glasove, stvarajmo promene, obratimo pažnju na pojedince oko nas kojima treba pomoć, pružimo im ruku – zaključila je Gaga.

Lejdi Gaga je ovom prilikom saopštila i da se verila sa svojim dečkom Kristijanom Karinom.

hellomagazin.rs/m.g.tportalGuliver/Getty

Više o temama: