Lejdi Gaga o Bredliju Kuperu: Zabranio mi da se skrivam iza maski i ekstravagantne odeće

Od kako se pojavila na muzičkoj sceni raskošne, ekstravagante haljine, neobične cipele i izrazito jaka šminka su njen zaštitni znak. Pevačica Lejdi Gaga je 2010. godine obukla haljinu napravljenu od živog mesa, i od tada je mnogima asocijacija za nesvakidašnje odevne kombinacije .

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YOUR Place For Music U Love 💓 (@yur_music_highlite_page) on


Iako se činilo da se njen originalni, odvažni stil nikada neće promeniti holivudski glumac Bredli Kuper sa kojim je sarađivala u filmu „Zvezda je rođena“ uspeo je da je promeni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Photographer’s Agency 📷 (@2bmanagement) on


Pevačica kojoj je ovo bio glumački debi otkrila je da je Bredliju pošlo za rukom ono što nikome nije do sada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A Star Is Born (@gagaxbradley) on


-Zabranio mi je da se na setu skrivam iza maski i ekstravagantne odeće, a na jednom od snimanja dao mi je vlažne maramice kako bi skinula šminku, rekla je i dodala da je on zaslužan za uspeh filma.

-Zbog toga sam i uspela da postignem nemoguće, jer kada devojka koju glumim kaže da se oseća ružno, to je bilo stvarno. Užasno sam nesigurna. On je zaslužan za to što je film ispao tako kako jeste. On je neverovatan vizionar i umetnik. Uspeo je ono što niko pre nije – osećala sam se sasvim prijatno bez šminke i s prirodnom bojom kose – otkrila je pevačica.

Hellomagazin.rsGuliver/Getty, Instagram

Više o temama: