Kris Not tvrdi: Zverka ne bi umro u trećem delu filma “Seks i grad”

Čuveni zavodnik oglasio se posle priča o navodnom scenariju za nastavak omiljenog ženskog filma

Iako treći deo filma “Seks i grad” neće biti snimljen, glavna zvezda serije i oba dela filma, glumac Kris Not (64), poznatiji kao Zverka, otkrio je da scenario koji je isplivao u javnost nema veze sa istinom.

Čuveni zavodnik Zverka trebalo je da umre od infarkta već na početku filma, a zatim bi akcenat bio na Keri, odnosno Sari Džesiki Parker, koja bi tokom celog filma patila i borila se sa tugom zbog smrti supruga.

Iako od svega ovoga, na žalost miliona fanova širom sveta, neće biti ništa, Kris Not se oglasio i negirao da bi on umro u zamišljenom trećem delu filma.

– Nema šanse da bi Zverka umro u trećem delu filma. To je laž – rekao je Kris na dodeli nagrada u Londonu, kada su ga pitali da prokomentariše scenario.

Ipak, na pitanje da li je Kim Katral (62), čuvena Samanta, koja je odbila snimanje trećeg nastavka filma, bila ta koja je “pustila” u javnost mogući scenario, Kris je rekao da ne zna odgovor.

Uprkos svemu ovome, fanovi ipak pričaju o tome kako je Zverkina smrt u trećem delu možda ipak bila moguća, s obzirom na to da je tokom šeste sezone serije imao zdravstvenih problema, od kojih se kasnije oporavio.

Hellomagazin.rsTelegrafGuliver/Getty

Više o temama: