Kraljevske intrige: Megan Markl je ocu postavila ultimatum, ali on nastavlja po svome?

Od trenutka kada se verila za princa Harija, život bivše glumice Megan Markl, sve je samo ne jednostavan. Pitanje koje se postavljalo od trenutka kada Tomas Markl nije došao na venčanje je – kakav odnos zapravo imaju otac i ćerka.

Megan i Tomas imali su jedan telefonski poziv otkako se u maju udala za princa Harija te mu je tada dala jasan ultimatum. Osim onog očekivanog, da ako želi da poprave svoj odnos mora da prestane da komunicira s medijima, Megan je bila jasna oko još jedne stvari.

Foto Guliver/Getty Printscreen/Youtube

 

Žrtvovanje jedne ćerke, zarad druge?

– Ako želi da imaju nekakav odnos, Tomas mora da prestane da komunicira s ostatkom svoje porodice, uključujući Samantu, koju Megan krivi za probleme s ocem. Problem je taj da šta god da je Samanta učinila, ona je Tomasova ćerka, zato bi to bilo zaista teško. A kada su u pitanju njegovi medijski istupi, on ne zna kako drugačije da privuče Meganinu pažnju – rekla je osoba bliska vojvotkinji za Vanity fair.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @lastNews (@last.news_of) on

Razočarana Megan s druge strane misli da ne može da veruje ocu koji je i pre neki dan izašao u javnost pokazavši čestitke koje mu je tokom godina slala Megan za Božić, a jedna od njih je iz 2015. godine.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

hellomagazin.rs/m.g.Net/HotGuliver/Getty

Više o temama: