Knjiga o kraljici Elizabeti i detaljima iz njenog braka sa princom Filipom uzburkala javnost (video)

kraljica-elizabeta-princ-filip-getty

U javnost je isplivala knjiga o kraljici Elizabeti i detaljima iz njenog braka sa princom Filipom. Naime, Filip je flertovao sa lepim ženama, a kraljica je sve to znala.

– Nije postojala lepa žena u Filipovoj blizini sa kojom nije flertovao. Ali kraljici to nije smetalo, dala mu je otvorene ruke da se druži sa suprotnim polom. Te žene su Filipu bile poput ljubimaca i igračaka – napisala je Lejdi Kolin Kembel, a prenosi “Daily Mail”.

Kolin je napisala knjigu “Kraljičin brak” o Elizabeti II u kojoj je otkrila detalje o seksualnom životu nje i njenog muža.

– Kraljica ima zdrav seksualan apetit, a počela da ga zadovoljava kada se udala – napisala je Kloin. Takođe tvrdi da joj Filip nikad nije bio veran te je stalno flertovao sa ženama.

https://youtu.be/uKzm-9G0bVs

 

– Od detinjstva do danas princ se okružio privlačnim, divnim ženama. Uvek se ponašao neprilično jer on je ipak bio mornarički oficir – napisala je – Filip voli društvo lepih žena i veliki je zavodnik, a flertovao je i sa mnom.

Britanka tvrdi kako je princ uvek imao bliske prijateljice s kojima je išao u vožnje kočijom pa su se bavili raznim hobijima.

“Tako se zabavljao”, navela je Kembel koja tvrdi da se družila s kraljevskom porodicom. Takođe je napisala i da je kraljici njena sestra, pokojna princeza Margaret rekla da Filip ima aferu kako bi je uznemirila. Knjiga o seksualnom životu kraljice izazvala je negativne reakcije Britanaca.

 

Kolin se od optužbi za izmišljenu knjigu brani da je samo iskrena.

– Znaju da sam iskrena i već neko vreme im je bilo poznato da sam napisala ovu knjigu. Sve što sam napisala je istina i to nije nikakva propaganda protiv monarhije – rekla je ona.

hellomagazin.rsDailyMail/AloGuliver/Getty

Više o temama: