Kira Najtli: Iz privilegovane sam sredine, ali ipak mislim da je majčinstvo teško

Glumica Kira Najtli ima trogodišnju ćerku Edi, i sada otkriva koliko je majčinstvo izazovno za nju.

-Ne postoji ništa seksi u tome što trenutno pokušavam da kontrolišem jednu trogodišnjakinju, tako da sada nisam zanimljiva medijima, rekla je i dodala da, iako ima sve mogućnosti smatra da je majčinstvo teško.

-Svesna sam da dolazim iz privilegovane sredine jer imam karijeru i mogu da priuštim dadilje, ali i dalje smatram da je majčinstvo teško, rekla je i objasnila da to nema veze sa emocijama koje gaji prema svom detetu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Keira Knightley Source 🥀 (@keiracknightleys) on

-To ne znači da ja ne volim svoje dete, nego samo priznajem da nespavanje, hormonalne promene i zaokreti u odnosu sa partnerom su sve stvari koje čine da se osećam da negde grešim svakodnevno. Treba sebe samo da podsećam da nigde ne grešim već radim šta mogu, a nije nimalo lako– bila je iskrena Kira

-Mislim da se ženama ne odaje dovoljna čast za mentalni i fizički maraton kroz koji prolaze kada postanu majke, zaključila je glumica.

Kira je nedavno kritikovala vojvotkinju Kejt Midlton jer predstavlja pogrešnu sliku o ženama u javnosti.


-Izašla je iz bolnice samo sedam sati nakon porođaja, sa šminkom na licu i u visokim petama. Pokazala se onako kako ju je svet želeo videti, napisala je glumica  u eseju pod naslovom “Slabiji pol”.

-Samo ti skrivaj našu bol, naša razderana tela, grudi iz kojih curi mleko, podivljale hormone. Izgledaj predivno, budi doterana, ne pokazuj svoje bitke, Kejt. Sedam sati nakon što si se borila na život i smrt, sedam sati nakon što ti se telo raspolovilo i novi život je izašao iz tebe u krvi i vriski. Ne pokazuj. Ne govori. Stoji tamo sa svojom kćerkicom i poziraj čoporu muških fotografa- oštra je bila glumica prema Kejt Midlton.

Hellomagazin.rsGuliver/Getty, Instagram

Više o temama: