Ketrin i Majkl ponosni: Karis Zita Daglas ukrala svu pažnju na Nedelji mode u Njujorku

Povodom Nedelje mode u Njujorku, modni brend Michael Kors organizovao je gala večeru na kojoj su se pojavila brojna poznata lica među kojima se istakao bračni par Džouns-Daglas.

Poznata glumica Ketrin Zita Džouns i njen dugogodišnji suprug Majkl Daglas pojavili su se srećni i nasmejani u društvu 15-godišnje kćeri Karis.

Dok je holivudska lepotica blistala u elegantnom crnom kompletu sastavljenom od dugih trapez pantalona i crne bluze, njena naslednica odabrala je mladalački look koji ju je istakao u mnoštvu. Mlada Karis koja se opredelila za svet šoubiznisa uskočila je u mini zlatnu haljinu istakavši tako svoju vitku figuru i duge noge, a obula je vrtoglavo visoke nude sandale s dva kaiščića.

Ponos na svoju mezimicu nije pritom krio ni 73-godišnji holivudski velikan koji je spremno pozirao sa svoje dve lepotice.

Karis više liči na...

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

Inače 48-godišnja Ketrin pojavila se na naslovnoj strani poslednjeg broja magazina Town & Country s ćerkom koja je pritom otvorila dušu i progovorila o svom ulasku na javnu scenu.

– Ono što mi najviše smeta je stav ljudi koji misle da mi je sve bilo posluženo na poslužavniku i da za ništa ne trebam da se izborim svojim radom. Iskreno, sasvim je suprotno, zbog toga što sam ćerka slavnih roditelja, moram da se dodatno iskažem i stalno dokazujem ljudima – objasnila je Karis Zita Daglas.

Njena majka pričala je o modi i o odevanju svoje mezimice kazavši:

– Ona ima svoj individualni stil. Prati modu, ali mislim da je sve što nosi primereno njenom uzrastu. Nikada nisam s njom imala problem na tom polju. Nikada nisam morala da joj govorim da je nešto prevulgarno i neprimereno njenim godinama.

hellomagazin.rs/m.g.tportalGuliver/Getty

Više o temama: