Kejt Bekinsejl je i pre ljubila mlađe muškarce – prvo 12, a sad 15 godina razlike (video)

Glumica Kejt Bekinsejl, publici poznata po ulogama u filmovima ‘Underworld’ i ‘Van Helsing’, kao i još nekih romantičnih komedija poput ‘Serednipitiy’, viđena je u društvu komičara Džeka Vajthola, a fotografije para pokazuju da između njih postoji snažna privlačnost.

Naime, glumica i petnaest godina mlađi Džek svo su se vreme ljubili i izmenjivali nežnosti. Iako Kejt i Džek nisu komentarisali svoj odnos, očevici kažu da među njima definitivno postoji hemija, piše Daily Mail koji je objavio fotografije.

– Bili su poput zaljubljenih tinejdžera i nisu ni pokušavali da sakriju kako se osećaju. Gotovo su sedeli jedan drugome u krilu u separeu i smejali se – kažu očevici.

https://youtu.be/UrKzGvmXpqg

 

Pošto su neko vreme proveli u kafiću, par se uputio u Džekov hotel. Inače, Kejt ovo nije prvi put da se zagledala u mnogo mlađeg od sebe. Naime, otkako se pre tri godine razvela od reditelja Lena Vajzmena, s kojim je u braku provela 12 godina, uživala je u društvu stand up komičara Meta Rifa koji je od nje bio mlađi 12 godina.

 

hellomagazin.rs/m.g.VecernjiGuliver/Getty

Više o temama: