Kako to Megan “ometa” princa Harija u službenim dužnostima

Od kako je objavljeno da će se princ Hari venčati sa američkom glumicom Megan Markl javnost budno prati svaki njihov korak. Kako budući mladenci paze na svaku izgovorenu reč i pokret, ekspert za govor tela Džudi Džejms rešila je da se pozabavi detaljnom analizom princa i njegove izabranice.

-Tokom njihove poslednje službene posete Belfastupokazuje da se odnos između budućih supružnika promenio, tvrdi ona i dodaje da Megan ometa Harija ali u pozitvnom smislu. -Hari se trudi da se koncetriše na govor, ali ipak, stalno pogledom traži Megan.- kaže Džudi i objašnjava do kakave promene je došlo.

-Donedavno, Megan Markl  je prepuna samopouzdanja, posebno pred medijima, sama birajući kako će se i kojim putem ona i Hari kretati, a sada je doslovce prepustila svom vereniku da je ‘vodi’. Tokom posete Belfatu se u potpunosti povukla.  Sedela je iza Harija dok  je on drži govor, i trudila se na sve načine da im se susretnu pogledi-tvrdi Džudi.

-Ovo je novo u njenom govoru tela. Kako se venčanje približava, tako se ona pretvara sve više u aktivnog slušača, gledajući ga sa pažnjom. Taj način godi govorniku, i uobičajeno je u Americi, ali ne i u Velikoj Britaniji. Ona očigledno koketira s njim, a on itekako uživa u tome.-

Doktorka smatra da je na ove promene u ponašanju Megan Markl uticala vojvotkinja Kejt Midlton, koja je savetuje.

-Megan  ga definitivno vrti oko malog prsta- zaključila je doktorka i objasnila da ne misli da ona u negativnom smislu manipuliše sa njim.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty

Više o temama: