Holivudski par koji vraća veru u pravu ljubav: Zaljubljeno srce ne vidi nedostatke (video)

Holivud piše najlepše ljubavne priče, ne samo fiktivne nego i stvarne, a ona Ruperta Frinda i Ejmi Malins lako bi se jednog dana mogla naći na velikim ekranima.

Često od muškaraca čujemo rečenicu da im izgled nimalo nije važan kada se iskreno zaljube, ali retko im vjerujemo. Svaku sumnju u istinitost tog navoda odagnaće Rupert i još jednom nas podsetiti da zaljubljeno srce uopšte ne vidi ono što mnogi odmah percipiraju kao teški nedostatak. 

O čemu ovi pišu? Pa žena je divna. Kako se ne bi zaljubio u nju, možda ste sada pomislili. Da, Ejmi je zaista prelepa. I Ejmi nema noge!

Rođena je bez fibule, lisne kosti u potkolenici, zbog čega su joj amputirali obe noge kad je imala samo godinu dana. Doktor je njenim roditeljima rekao da njihova kći nikada neće hodati ni živeti samostalno.

 

Prevario se. Ne samo da je prohodala nego je postala i uspešna sportistkinja. “Zbog tebe ispadam lažov“, rekao joj je u šali isti doktor kada ga je srela pre nekoliko godina. Ejme se u mladosti bavila trčanjem zahvaljujući kojem je dobila i punu stipendiju za univerzitet Georgetown, a 1996. godine nastupila je na Paraolimpijskim igrama u Atlanti.

hellomagazin.rs/m.g.Zadovoljna.hrGuliver/Getty

Više o temama: