Hilarija Boldvin otkrila kako se deset nedelja nakon porođaja vratila u top formu

Hilarija Boldvin 1

Hilarija Boldvin, instruktorka joge koja s glumcem Alekom Boldvinom ima dvoje dece, nedavno je otkrila kako je skinula kilograme nakon porođaja. Tridesetjednogodišnja brineta za “Cosmopolitan” je rekla kako je najvažnije imati ispravan stav, a to znači težiti tome da budemo zdravi umesto tome da budemo mršavi.

Kada je cilj biti zdrav, onda usvajamo zdrave navike i kilogrami odlaze sami od sebe – objasnila je Hilarija koja tvrdi da je to bio njen slučaj s gubitkom kilograma nakon porođaja.

Hilarija Boldvin
Desetak kilograma viška Hilarija je izgubila za deset nedelja, a zdrave navike kojih se pridržava su svakodnevno vežbanje (u njenom slučaju joga) i pravilna i izbalansirana ishrana. Supruga popularnog glumca za doručak jede pahuljice i mleko i popije “smootie” od zelenog povrća, a ručak joj takođe obiluje povrćem. Za večeru jede proteine, povrće i salate.

Mnogi će reći da sam čudna, ali ja stvarno obožavam povrće i sve vrste salata. Ljudi se čude što ne volim grickalice i slatkiše, ali ja sam odrasla na povrću i meni je to normalna hrana – otkrila je Hilarija koja je rođena i odrasla na Majorki.

U braku s Alekom Boldvinom je 3 godine i zajedno imaju kćerkicu Karmen koja je prošle nedelje napunila dve godine i dvomesečnog sina Rafaela.

Hellomagazin.rsHilaria Baldwin / Instagram

Više o temama: