Gaj Riči pokušava da posvađa Madonu sa sinom?

madona

Stroga Madona se čvrsto drži one čuvene „dok si pod mojim krovom radićeš kako ti ja kažem“, iako se sa bivšim suprugom Gajom Ričijem i dalje bori za starateljstvo nad njihovim petnaestogodišnjim sinom Rokom.

Sukob između njih troje eskalirao je pred Božić, kada je pop diva alarmirala policiju u Londonu kako bi sina primorala da se vrati u Ameriku i s njom provede praznike.

Tinejdžer je, međutim, želeo da za u to vreme bude pored oca jer je prethodnih nedelja pratio majku na turneji po svetu. U priču su se na kraju upleli Ričijevi advokati i maloletnom Roku oduzeli pasoš, tako da nije mogao nigde da otputuje.
gaj rici
Ovo je najžešći sukob britanskog reditelja i slavne pevačice nakon razvoda 2008. godine. Borba za starateljstvo se usijala pošto je Madonin tim upravio optužio Ričija da pokušava da posvađa sina sa majkom. Iz njegovog tabora odgovorili su da Madonina opsesija kontrolom i disciplinom ipak nije dobro rešenje za dete razvedenih roditelja koje je u osetljivim tinejdžerskim godinama.

Budući da je Roko ipak ostao u Londonu, pop kraljica je na Instagram okačila fotografiju nastalu na proslavi njenog rođendana ranije ove godine, i ispod napisala:

A photo posted by Madonna (@madonna) on

Srećan Božić suncu mog života!

Snežana IlićGretty/Splash, Instagram

Više o temama: