Fridu Kalo su obožavali, ali nju ne: Sofija Hadžipanteli zbog svog izgleda dobija pretnje smrću!

Neobičnost i iskakanje iz standarda lepote ponekad može izazvati različite reakcije ljudi, a Sofija Hadžipanteli se suočava i sa pretnjama smrću zbog svog izgleda.

Model Sofija Hadžipanteli (22) svakodnevno dobija pretnje smrću na Instagramu i to zbog svojih gustih i spojenih obrva. Manekenka je inače sa Kipra, preselila se u London u nadi kako će ostvariti san i postati model.

– Sređujem obrve, prirodno imam prilično tamne, ali ne baš ovako, malo ih potamnim – objasnila je Sofija koja se nije nadala uspehu zbog jedinstvenih obrva. Na Instagramu je prati više od 300 hiljada ljudi kojima se njen izgled itekako sviđa.

View this post on Instagram

No one can get in my head

A post shared by Sophia Hadjipanteli ☠️🧿 (@sophiahadjipanteli) on

Majka joj je zaposlena u modnoj industriji i odmalena ju je učila da je nega obrva itekako važna, ali Sofija je u nekom trenutku odlučila da prestane da čupa obrve.

– Prirodna sam plavuša, a sasvim sam slučajno 2014. godine nijansirala obrve i odmah mi se svideo upečatljiv izgled – ispričala je Sofija. Dobija svakojake poruke, od ponude braka pa i do pretnji smrću. Ali, kako kaže, ništa što joj drugi govore je ne dotiče.

– Nikada nisam bazirala svoje samopouzdanje na tome kako su me drugi videli. U školi su me maltretirali zbog odeće, roditelja koji su bili imigranti, nismo govorili engleski – rekla je Sofija.

hellomagazin.rs/m.g.24sataGuliver/Getty

Više o temama: