Eva Longorija: Moj sin će biti okružen snažnim, obrazovanim i moćnim ženama (video)

Čini se da Eva Longorija ne može da sakrije svu sreću što je u 42. godini ostala u drugom stanju, ponosno radi, šeta i uživa u iščekivanju svog dečaka koji će uskoro doći na ovaj svet

– Moj sin biće okružen snažnim, obrazovanim, moćnim ženama i mislim da je važno da vidi takve uzore u svom životu da bi znao i da ih podrži u budućnosti i oda im počast kakvu zaslužuju sve žene. Svetu su potrebno jaki i plemeniti muškarci – rekla je Eva Longorija.

Glumica je dodala i da već sada uživa sa svojim sinom i da se u drugom stanju oseća osnaženo i moćno.

Longorija je od 2016. godine u braku s Hoseom Bastonom, medijskim mogulom, vlasnikom “Televise”, najveće medijske kompanije u Latinskoj Americi.

– Čini me veoma srećnom i moj muž mi se divi što ću raditi do poslednjih dana trudnoće. Završavamo romantičnu komediju “Overboard” i cela ekipa je jako srećna – rekla je stranim medijima popularna Eva koja još nije odabrala ime za sina, ali je najavila da će biti “dugačko i u skladu sa njenim poreklom”.

Evi će ovo biti prvo dete, a Baston već ima troje dece iz prethodnog braka. Glumica je i tu zablistala, jer kaže da je jako srećna i što je maćeha tako divnoj deci.

– Kada su zajedno veoma im je zabavno i svo troje su dobra i poslušna deca koja sa radošću iščekuju mlađeg brata.

hellomagazin.rsGuliver/Getty

Više o temama: