Emilija Klark najseksipilnija žena godine

emilija-klark-3

Britanska glumica Emilija Klark, najpoznatija po ulozi Deneris Targarijen u seriji “Igra prestola”, proglašena je najseksepilnijom ženom godine magazina “Esquire”.

Pored uloge u popularnoj HBO seriji Klark je igrala Saru Konor u letnjem filskom hitu “Terminator: Genesis”. Ona može da bude žestoka, ali i prijateljski nastrojena, može biti kraljica, ali i mlađa sestra, ubica ili devojka iz susedstva, napisao je Bendžamin Markovic u tekstu za Esquire.

Seksi ali ipak prava. To je predivni balans Emilije Klark – navodi Markovic.
emilija-klark
Urednica magazina Liza Hintelman nazvala je Klarkovu svačijom miljenicom.

Emilija Klark je nezaboravna u ‘Igri prestola’ i bila je siguran izbor kako našeg magazina, tako i prijatelja i porodice – navela je ona.

Klark je rođena 1987. godine u Londonu. U Britaniji je odrasla i diplomirala na katedri za glumu čuvenog londonskog Dramskog centra.

Još kao 13-godišnjakinja je dobila gostujuću ulogu u britanskoj televizijskoj seriji “Doctors”, ali je nakon toga pa do kraja školovanja bila posvećena pozorišnim predstavama.

Nakon završenih studija je dobila prvu filmsku ulogu u naučno-fantastičnom filmu “Triassic Attack”.
emilija-klark-2
Život te glumice se promenio nakon što je dobila ulogu u “Igri prestola” 2011. godine. Međutim, na početku je imala poteškoća, pošto u seriji ima mnogo golotinje, scena seksa i silovanja. Glumica je Markovicu rekla da je zbog toga dugo patila.

Jednom sam morala da uzmem kratku pauzu. Rekla sam da moram da popijem malo čaja, međutim morala sam da se isplačem pre sledeće scene – ispričala je Klark svoje iskustvo.
emilija-klark-1

AgencijeGetty

Više o temama: