Džulija Roberts nije u tajnoj romansi sa Ričardom Girom, i dalje voli samo Danijela Modera

Prošle godine su kružile priče da joj je brak sa snimateljem u krizi, a ‘krivac’ je navodno bio slavni glumac Ričard Gir. Često su 2015. unajmljivali hotelske sobe i u njima provodili dosta vremena.

– O leto, hvala ti! Učinilo si nas srećnima i hrabrima. Grlimo svaki sunčani trenutak natopljen radošću – napisala je glumica Džulija Roberts (50) uz fotografiju sa suprugom Danijelom Moderom (49).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Dugo se nagađalo da par ima bračne probleme, ali ovim potezom glumica je sve opovrgla. Džulija je jedna od retkih holivudskih zvezda koja je dugo odolevala korišćenju društvenih mreža, ali u junu ove godine otvorila je profil na Instagramu.

 

Džulija je neko vreme bila tema svetskih medija zbog glasina o razvodu. Prošle godine su kružile priče da joj je brak sa snimateljem u krizi, a ‘krivac’ je navodno bio slavni glumac Ričard Gir (69). Njihova druženja su trajala godinama, a 2015. su često unajmljivali hotelske sobe i u njima provodili dosta vremena.

 

Američki mediji su pisali da je Danijel sumnjao na njihovu aferu celo vreme, ali kada je isplivala u javnost osećao se potpuno osramoćeno. Par se nakon toga nije razveo, a glumica je pre nedelju dana javno čestitala Ričardu rođendan.

 

View this post on Instagram

 

Happy Birthday to this Guy. 🎂

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Pre toga se već pričalo da je par na ivici razvoda. Paparaci su ispred porodične kuće snimili veliki kamion za selidbu dok je Džulija bila na modnoj reviji. Tada su kružile glasine da imaju finansijskih problema, jer je njoj prekipjelo finansirati suprugove projekte i plaćati račune članovima njegove porodice.

Par se upoznao 2000. na snimanju filma ‘The Mexican‘, a dve godine posle uplovili su u bračnu luku. Zajedno imaju blizance Hejzel i Finej (13) kao i  Henrija (11).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by modermoder (@modermoder) on

hellomagazin.rs/m.g.24sata.hrGuliver/Getty/Splash

Više o temama: