Džesika Čestejn iznenadila sve: Holivudska glumica u tajnosti dobila prvo dete

41- godišnja Džesika Čestejn i suprug Đian Luka Pasi de Preposulo postali su roditelji kćeri koju je na svet donela surogat majka.

S ćerkom nazvanom Đulijeta Pasi Čestejn, tročlana porodica viđena je u Njujorku prilikom odlaska kod pedijatra. Novu prinovu u porodici, holivudska glumica nosila je u nosiljci za bebe dok im je društvo pravila javnosti nepoznata žena za koju se pretpostavlja da je dadilja detetu.

Zvezda filma ‘Zero Dark Thirty’ svoj privatni život oduvek se trudila da čuva daleko od očiju javnosti, a pre mesec dana uočena je u Bostonu s kolicima prilikom snimanja nadolazećeg filma ‘Eve‘.


Prema napisima američkih medija, ćerka Džesike Čestejn i supruga Đan Luke ima četiri meseca i s parom putuje svuda. Svojoj mami i tati u Parizu prošle nedelje tako se pridružila na svečanoj ceremoniji osvetljenja božićnog drveta u jednoj od radnji robne kuće Galerija Lafayette.

Čestejn i preduzetnik Pasi de Preposulo prošle godine izrekli su sudbonosno ‘da’ na intimnoj ceremoniji venčanja na porodičnom imanju supruga, vili Tiepolo Passi u blizini gradića Karbonere.

Upoznali su se 2012. dok je on radio kao PR slavnog italijanskog dizajnera Đorđa Armanija, a lepu glumicu do oltara je odveo glumac Al Paćino s kojim je jako bliska.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Closer Weekly (@closerweekly) on

hellomagazin.rs/m.g.Tportal

Više o temama: