Dženifer Lopez o pritiscima tokom karijere: Govorili su mi da sam debela

dzenifer-lopez

Dženifer Lopez se susrela sa obožavaocima povodom promovisanja svoje serije “Shades of Blue” i ispričala s kakvim se pritiscima susrela tokom bogate karijere.

U seriji 46-godišnja Dženifer glumi detektivku koja dobija mesto u jedinici za borbu protiv korupcije u okviru agencije FBI.

Dženifer je već dugo godina primer žene sa zavidnom figurom, ali je ipak bilo onih koji su mislili da ne izgleda dovoljno dobro i koji su kritikovali njen izgled.

Obožavaoci su je pohvalili zbog toga što sopstvenim primerom oduvek podstiče devojke i žene da zavole svoje obline, a ona im je otkrila da su joj na početku karijere saradnici govorili da je predebela.

Stalno su mi govorili da moram da smršam. Bila sam plesačica, sportski tip, ali je čak i moj tadašnji menadžerm, s kojem više ne radim, govorio: “Moraš da izgubiš kilograme, moraš da budeš mršavija”. Ja sam odgovarala da ne moram, jer ako izgubim na težini to više neću biti ja – rekla je ona.

To je definitivno bila borba i tako je dobro čuti da sam na neki način time nekome pomogla jer se na kraju dana samo trudim da budem ja, bez pokušaja da stanem u kalup onoga što bi svi drugi trebali da budu – ispričala je.

Dženifer je pomenutom menadžeru dala otkaz upravo zbog neumesnih komentara na račun njene težine.

Bila sam besna zbog toga što mi je neko rekao da ne smem da imam malo više mesa na sebi zato što uopšte nisam bila debela. To je bilo jako zlobno. Rekla sam mu da sam ja takva kakva jesam, tip žene uz kakve sam odrastala i to je prelepo. Nemam razloga da budem bilo šta osim onoga što jesam.

hellomagazin.rsGuliver/Getty Images

Više o temama: