Dženifer Hadson smršala čak 36 kilograma: Jednostavno je ako pazite šta jedete

 dzenifer-hadson-getty

Dženifer Hadson, američka pevačica i glumica, ponosna je na svoju novu figuru nakon što je izgubila, ni manje ni više nego 36 kilograma.

Prema onome što je rekla, u svemu tome nema nikakve tajne, već treba malo “gladovati” i mnogo se kretati.

Nemam vremena za vežbanje. Samo pazim šta jedem. Vrlo sam svesna činjenice da je veoma važno šta jedem, šta unosim u svoje telo, i posebno u koje vreme jedem. Kada izađem uvek upitam sebe: “Da li je sada suviše kasno da jedem? Jeste, previše  je kasno”.  Isto tako i preko dana ako shvatim da ne moram baš da jedem svaki put kada mi padne na pamet – rekla je ona u jednoj TV emisiji.

Dženifer je nedavno gostovala i kod Opre Vinfri, i priznala joj da je došla do nekog stadijuma i da ne želi dalje da mršavi.

Volim meso na mojim kostima, konfekcijski broj nula ili dva nije za mene – rekla je oskarovka.

 dzenifer-hadson-getty

Ona je trenutno veoma popularna u Britaniji, jer članica žirija u šouu “The Voice”. Ono što je nova, vitka figura donela Dženifer Hadson, očigledno je veliko samopouzdanje kad je u pitanju uska odeća u svim mogućim živim bojama.

Sada mogu mnogo više da eksperimentišem s modom. Ono što sam prvo prigrlila, a pristeje svakoj figuri, je “pencil” suknja visokog struka. Volim klasičnije krojeve. Obožavam malu crnu haljinu, ali kad preko nje prebacim dobar kaput, to je onaj trenutak kad te ljudi zapaze i pitaju se “Ko je ovo?”. To stvara tu zapaženu prisutnost – objasnila je ona.

hellomagazin.rsstory.hrGuliver/Getty Images

Više o temama: