Džej Lo na meti glasina: Šta je prava istina o navodima da je dečko vara

Svet slavnih poslednjih dana uzdrmale su glasine da bivši igrač bejzbola Aleks Rodrigez vara pevačicu Dženifer Lopez. Priče je pokrenula Aleksova bivša ljubavnica koja je iznela brojne nepoznate detalje o čuvenom zavodniku.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

– Aleks je nezasit u krevetu. Obožava seks u troje, kao i grubi seks, a jednom prilikom imali smo seks maraton od 12 sati. Bila sam mu povremena ljubavnica zadnjih šest godina, a prošlog meseca prevario je Dženifer. Mislim da ga ona seksualno ne privlači – rekla je u jednom intervjuu Loren, koja je zapretila da će pokazati njegove poruke javnosti ako joj ne plati 600.000 dolara.

Međutim, Loren nije joj pošlo za rukom da uzdrma sreću zaljubljenog para.

-Dženifer ne veruje u te priče da ju je Aleks varao. Oboje imaju prošlost. Dženifer je fokusirana na sadašnjost i budućnost s Aleksom i neće dozvoliti da neko iz njegove prošlosti uništi to što oni imaju, rekao je izvor blizak pevačici.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

-Oni su jedna velika, srećna porodica i to će tako i ostati. Dženifer se nikada nije osećala toliko voljeno kao sada. On je njen najveći obožavatelj, podržava je i ohrabruje u svemu,  dodao je izvor.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Da je ih ova priča nije potresla pokazuje i to što je par u zajedno u sredu  otišao u Las Vegas, gde Džej Lo ima nekoliko nastupa.

Više o temama: