Deca predsednika se razumeju: Kojim gestom je Čelsi Klinton dirnula Melaniju Tramp

Prva dama SAD Melanija Tramp danas se zahvalila ćerki Bila i Hilari Klinton Čelsi zato što je stala u zaštitu njenog maloletnog sina.

Čelsi Klinton je stala u odbranu 11-godišnjeg Barona Trampa nakon što ga je jedan konzervativni veb-sajt kritikovao zbog neformalne odeće koju je nosio na povratku s letnjeg odmora.

Ćerka Bila i Hilari Klinton na Tviteru je napisala da je „krajnje vreme da mediji i svi ostave Barona Trampa na miru i da ga puste da ima privatno detinjstvo kakvo zaslužuje“.

Melanija je zahvalila i napisala da je važno da se svoj deci pruži podrška kako bi verovala u sebe.

Sin predsednika SAD nosio je bermude, majicu i mokasine bez čarapa, kada je u nedelju doputovao u Belu kuću iz porodične kuće u Nju Džersiju.

Donald Tramp je nosio odelo i kravatu, a njegova supruga Melanija je obukla haljinu srednje dužine bez rukava.

Kolumnista sajta Dejli koler Ford Springer napisao je da pošto Baron nema nikakve odgovornosti kao sin predsednika, „najmanje što može da uradi jeste da se primereno obuče kada se pojavljuje u javnosti“.

A post shared by Sunil Hatwal (@sun_hwr) on

-Baron se vraćao u Belu kuću iz Nju Džersija u nedelju i dok su predsednik i prva dama putovali u svom najboljem nedeljnom izdanju, mladi Baron je izgledao kao da uskače u ‘er fors uan’ na put u bioskop, napisao je Springer.

Bela kuća apelovala je na medije da omoguće Baronu da bude dete i da mu daju privatnost.

Hellomagazin.rsAgencijeGuliver/Getty, Instagram

Više o temama: