Bivši suprug opleo Šeril Kol: Ona je takva, voli da glumi žrtvu

Britanska pevačica Šeril Kol je u nedavnom intervjuu izjavila kako joj je od svih muškaraca samo otac njenog deteta Lijam Pejn bio veran.

Ovo je izgleda dotaklo njenog bivšeg supruga Žan-Bernarda Fernandeza Versinija, koji je bio u braku sa pevačicom 18 meseci.

Šeril Kol: Lijam je jedini muškarac koji mi je bio veran


Kako prenosi portal Dejli mejl, Žan-Bernard se poverio prijatelju zbog ovih optužbi pevačice.

-Nikada je nisam varao i uradio sam sve kako bismo održali naš brak. Da sam je prevario bio bih na sudu zbog toga. Bila je ista situacija kada su mene okrivili zbog njenog gubitka kilograma. To nije bila moja krivica, ali ona je taj tip, uvek mora nekoga drugog da okrivi, rekao je Fernadez Versini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JB Fernandez Versini (@jeanbernard.fernandezversini) on


-Trebalo bi da prestane da okrivljuje mene i druge ljude zbog svojih neuspelih veza. Ona u svakom momentu želi da ispadne žrtva. Uvek je neko drugi kriv, rekao je navodno on.

Čeril je nedavno za magazin “In stajl” (In Style) rekla kako su joj svi muškarci bili neverni, sem pevača Lijama Pejna s kojim ima sina, a od koga se takođe rastala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cheryl (@cherylofficial) on


-Vrlo olako se zaljubljujem. Mnogo sam tolerantna. Ne umem da postavim granice na početku, pravdala se Čeril.

Čeril i Žan-Bernard venčali su se 2014. godine nakon tri meseca veze da bi se već na početku 2016. razveli nakon 18 meseci braka.

Hellomagazin.rsb92Guliver/Getty, Instagram

Više o temama: