Biti ili ne biti: Megan se mora odreći nečeg ako želi da se uda za princa Harija

Već se nedeljama šuška o tome kako će princ Hari i njegova devojka, glumica Megan Markle, ovih dana i zvanično objaviti veridbu.

Podsetimo, par je zajedno od maja 2016. godine, kada su se upoznali u Torontu, a lepa glumica uspela je da osvoji i srce stroge bake, kraljice Elizabete II., kojoj je Hari miljenik.

U kraljevskoj porodici nema slučajnosti: Zašto se baš sada princ Hari prvi put javno pojavio sa Megan

Ipak, bez obzira na sve, kraljevska tradicija ne može da se krši, pa želi li Megan da postane deo kraljevske porodice, moraće da se odrekne jedne vrlo važne stvari u svom životu, piše Index.hr.

Radi se o njenoj karijeri, koja će se  kositi sa brojnim obavezama koje će imati kao princeza. Pojavljivanja u javnosti, dnevni sastanci, brojna putovanja i ostale obaveze ne dopuštaju niti jednom članu kraljevske porodice da ima bilo koji drugi posao osim toga.

Princ Hari otkrio: Za majkom sam samo dva puta zaplakao

megan-markl-getty

Takođe, njeni članovi ne smeju promovisati komercijalne interese, što znači da Meghan ne bi bilo dozvoljeno da promoviše svoje filmske uloge.

Inače, Megan je nedavno otkrila kako se zbog veze sa pripadnikom plave krvi nije nimalo promenila.

A post shared by Daily Mail (@dailymail) on

-Mi smo dvoje ljudi koji su srećni i zaljubljeni. Bili smo vrlo tajnoviti oko pola godine, dok se nije saznalo za našu vezu, a ja sam tokom celog tog perioda radila. Jedino što se promenilo je percepcija ljudi. Ja se nisam promenila. Ista sam osoba kakva sam bila i nikad nisam dozvoljavala da me veza definiše, rekla je Megan za “Vanity Fair”

Više o temama: