Beti Vajt proslavila 97. rođendan: Dugovečnost zahvaljujući votki i hot-dogu

Legendarna američka glumica i komičarka Beti Vajt u četvrtak je proslavila 97. rođendan uz tortu i igrajući poker, a prema njenim rečima zdravlje je služi zahvaljujući votki i hot dogu.

Beti Vajt već 76 godina uveseljava publiku svojim ulogama, ali i izjavama i životnim mudrostima koje nesebično deli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Golden Girls (@goldengirlsdaily) on


Najpoznatija je po ulozi Rosi Niland u seriji ”Zlatne devojke”, a i danas je možemo videti u različitim komedijama, filmovima i reklamama.

Beti na proslavi 93. rođendana

 

Vajt je čak ušla i u Ginisovu knjigu rekorda kao žena s najdužom TV karijerom u istoriji. Energije joj ne fali ni u 97. godini, a na pitanje čemu duguje dugovečnost i vitalnost rekla je “votki i hot dogovima”.

-Uživajte u životu. Akcentirajte pozitivne, a ne negativne stvari u životu. Zvuči otrcano, ali činjenica je da je većina ljudi sklona tome da žali zbog nečega, umesto da se usredsredi na pozitivne stvari za koje će reći ‘Hej, ovo je super’. Ako bolje pogledate oko sebe, pronaći ćete sjajne stvari, jedan je od brojnih saveta Beti Vajt, preneo je Foks.

Glumac Rajan Rejnolds čestitao je rođendan Beti Vajt šaljivim tvitom. -Obično ne govorim o bivšim devojkama, ali Beti je posebna. Srećan rođendan jednoj jedinoj Beti Vajt.-

Hellomagazin.rsAgencijeGuliver/Getty, Instagram/Twitter

Više o temama: