Anđelina i Bred odlučili da sve detalje razvoda čuvaju daleko od očiju javnosti

Nakon, za mnoge iznenađujuće vesti da Anđelina Džoli želi da se razvede od Breda Pita, i mnoštva pravih ali i neproverenih informacija koje su se nakon toga pojavile, slavni glumci odlučili su da konačno objave zajedničko saopštenje za javnost.

Međutim, upravo to saopštenje potpuno je razočaralo sve ljubitelje pikanterija jer su Anđelina i Bred objavili da će sve detalje o razvodu držati daleko od znatiželjnih očiju javnosti.

Šokantna odluka Anđeline Džoli: Zbog Breda se seli na drugi kraj sveta?

U saopštenju se navodi da će se ubuduće privatni sudija baviti njihovim razvodom ne bi li rešavanje svih spornih pitanja bilo olakšano.

Anđelina i Bred se, pored toga, obavezuju da nastupaju zajednički da bi doprineli oporavku i novom okupljanju porodice.

Surova Anđelina: Bred sme da bude sa decom samo četiri sata na Božić

Ovo je prvo zajedničko saopštenje koje potpisiju Anđelina Džoli i Bred Pit otkako je glumica zatražila razvod u septembru prošle godine. Vlasti su čak sprovele istragu o tome da se Pit navodno agresivno ponašao prema 15-godišnjem sinu tokom jednog porodičnog putovanja, ali su te optužbe odbačena, a istraga prekinuta.

Otkako su najavili razvod glumci se nisu mnogo pojavljivali u javnosti, a Bred Pit je na dodeli nagrada Zlatni globus u Los Anđelesu u nedelju uveče dobio veliki aplauz kolega.

hellomagazin.rs/b.b.Guliver/Getty Images

Više o temama: