Pet naj-venčanja u 2015. godini

Pet naj-venčanja u 2015. godini

Autor: | 17/12/2015

0

Svaka godina donese i neka zanimljiva venčanja u svetu šou biznisa. Među brojnim izdvajamo pet o kojima se najviše pisalo ili su izazvali najveću pažnju javnosti.
Benedikt Kamberbač i Sofi Hanter

Prvo dođe ljubav, pa brak, pa dete. Tako su uradili Benedikt Kamberbač i Sofi Hanter. Oni su se upoznali tokom snimanja filma 2009. godine. Verili su se novembra 2014. godine i to su objavili na staromodan način - u novinama. Venčali su se na Dan zaljubljenih, a u junu su postali roditelji. Njihova godina bez sumnje.

Kameron Dijaz i Bendži Meden

Njih dvoje su otvorili godinu venčanjem 6. januara. Iako je prošlo gotovo godinu dana i danas nije poznato kako je izgledao verenički prsten. Takođe, javnost i pored sve radoznalosti ne zna detalje o venčanju koje je održano među bliskim prijateljima.

Sofija Helkvist i Princ Karl Filip od Švedske

Jedno kraljevsko venčanje, iako mlada nije plave krvi. Šta više, Sofija je kao mlađa učestvovala u tv rijalitiju, ali to nije bila prepreka. Ipak su to švedski rijalitiji. Princ Filip nije jedini u porodici napravio takav izbor, pošto se njegova sestra princeza Viktorija udala za svoj ličnog trenera, dok je njegova mlađa sestra princeza Medlin postala gospođa američko-britanskog biznismena Kristofera O Nila.


Mila Kunis i Ešton Kučer

Nekadašnji partneri u seriji "Lude 70-te" dosta godina kasnije postali su i bračni par. Njih dvoje su rekli "da" tokom proslave Dana državnosti SAD 4. jula na ultra-tajnoj zabavi. Koliko je tajna bila svečanosti govori podatak da su gosti dobili obaveštenje o mestu i vremenu svega 24 sata ranije. Pretpostavlja se da je mesto venčanja bila vila njihovog prijatelja, menadžera Madone i U2.

Dženifer Aniston i Džastin Teru

Jedna od najpoznatijih glumica koje nisu marile za brak konačno je izgovorila "da". Posle skoro tri godine od veridbe Dženifer i Džastin su u svjojoj kući na Bel Eru u krugu prijatelja otišli korak dalje. Tog avgustovskog dana okupilo se oko 70 najbližih prijtelja i članova porodice.

Sofija Vergara i Džo Mananđelo

Poslednje u nisu selebriti venčanja bilo je ono između Sofije Vergare i Džoa Mananđela. Njih dvoje su izgovorili večne zavete pred oko 400 gostiju na ceremoniji u Palm Biču - Florida. Mladoženja je još godinu dana pre novembarske svadbe zatražio Sofijinu ruku, no morao je da bude strpljiv za svoju devojku iz snova. Upućeni kažu da je žurka bila izuzetna, a da su gosti ostali do šest sati izjutra. Da se pamti.

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Nov 23, 2015 at 3:26pm PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty
Tagovi: