Šta kaže Sindi Kraford za vezu svoje 18- godišnje ćerke i holivudskog zavodnika?

Sindi Kraford

Sindi Kraford, slavni supermodel 90-ih poslednjih nedelja ima pune ruke posla jer njena ćerka Kaja Gerber puni stupce tabloida ljubavnom vezom sa sedam godina starijim komičarem i zavodnikom holivudskih lepotica, Pitom Dejvidsonom

‘Probudila sam se u Parizu’, napisala je 18- godišnja Kaja Gerber, ćerka supermodela Sindi Kraford prošle nedelje ispod fotografije na kojoj leži zamotana u posteljinu u hotelskoj sobi.

Njeni obožavaoci svojim komentarima još su jednom dali do znanja koliko liči na slavnu majku, a iza objektiva kamere najverovatnije se nalazio njen trenutni dečko, 25- godišnji komičar i serijski holivudski zavodnik, Pit Dejvidson.

Sindi Kraford, iako je već zakoračila u šestu deceniju, pleni svojom pojavom gde god da se pojavi.

View this post on Instagram

woke up in paris

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Na pitanje jesu li Sindi Kraford i njen suprug, preduzetnik Rende Gerber, zabrinuti zbog ljubavnog odnosa njihove 18- godišnje ćerke i holivudskog zavodnika, izvor blizak paru izjavio je kako supružnici nisu preterano zabrinuti jer Kaja Gerber ima samo 18 godina.

– Kaja je možda pomalo naivna, ali ona je pametna devojka s dobrom glavom na ramenima i porodicom koja pazi na nju – izjavio je izvor blizak porodici Gerber za američki Page Six.

Sindi Kraford

Šuškanja o vezi naslednice Sindi Kraford i holivudskog zavodnika Pita Dejvidsona bila su sve glasnija kada je par viđen krajem leta zajedno na ručku u Njujorku, ali svoju intimu komičar i mlađana manekenka pokušali su da što duže zadrže za sebe, rekavši kako su njih dvoje samo prijatelji.

Sindi Kraford

– Moja ljubavna tajna je što kada sam s nekim u vezi, tretiram tu osobu poput princeze. Izuzetno se trudim, ugađam joj jer mislim da je to ispravno. Zar nije to logično? Da osobu s kojom ste, učinite posebnom – otkrio je Dejvidson nedavno svoju tajnu zavođenja.

Sindi Kraford

Inače, Dejvidson je pre mlađane manekenke ljubio brojne slavne lepotice, uključujući pevačicu Arijanu Grande, 20 godina stariju glumicu Kejt Bekinsejl i zvezdu Tarantinovog filma ‘Bilo jednom u Holivudu’, Margaret Kvalej.

Mali trikovi za lepotu: Ovako to radi Sindi Kraford

Sindi Kraford

hellomagazin.rsGuliver/Getty

Više o temama: