Rasplakala svet: Tejlor Svift objavila numeru posvećenu bolesnoj majci (video)

Pevačica Tejlor Svift objavila je sedmi po redu studijski album pod nazivom “Lover”, a njenim fanovima najviše je zapala za uho pesma “Soon You’ll Get Better”, posvećena njenoj majci koja se po drugi put bori sa kancerom.

–  Očajni ljudi pronađu veru, pa se sad molim Bogu. Ali sa kime ću da pričam? Šta da radim, ako tebe ne bude bilo tu – peva u novoj pesmi Tejlor Svift.

Pre četiri godine pevačica je izjavila da ima porodičnih problema i da se oba njena roditelja bore sa kancerom, ali da se njena majka Andrea ponovo bori sa opasnom bolešću.

– Kancer moje majke je stvaran problem. Bila sam anksiozna u vezi sa svakodnevnim usponima i padovima. Sve brige, stresove i molitve menjam za stvarne probleme – rekla je Tejlor navodi Super žena.

Pevačica u numeri “Soon You’ll Get Better” peva o prvoj poseti onkologu, kako njena majka voli medicinske sestre koje se su fine prema njoj i kako je renovirala kuhinju pre dolaska majke iz bolnice kako bi se osećala prijatnije u novom prostoru.

– Želim da vam kažem da onaj ko je u vašem životu bio majčinska figura vas je napravila takvim kakvi jeste i budite zahvalni na tome – izjavila je pevačica.

Poslušajte njenu novu pesmu koja je rasplakala svet:

hellomagazin.rsguliver/getty

Više o temama: