Preminula Dijana Milojković: Svi su verovali da će ozdraviti, ali bolest je bila jača

Bivša misica Dijana Milojković, devojka koju su voleli zbog njene lepote, optimizma, i neverovatne želje da pobedi opaku bolest, izgubila je najtežu bitku. Dijana je preminula danas, u 33. godini, posle duge i teške borbe sa opakom bolešću.

Ona je pre više od dve godine započela ovu najtežu životnu borbu i pri tome pružila podržku svim ljudima koji dele njenu sudbinu, a pre oko mesec dana u javnosti je odjeknula vest da joj se stanje naglo pogoršalo i da joj je hitno potrebna krv.

Ova hrabra devojka dospela je u središte interesovanja domaće javnosti zbog svog nesvakidašnjeg odnosa prema karcinomu, budući da ju je borba sa ovom opakom bolešću pretvorila u motivacionog govornika i nekoga na koga se ugleda na hiljade ljudi.

View this post on Instagram

💗

A post shared by DIJANA MILOJKOVIC ® (@dijanaslife) on

Ona se neumorno trudila da vlastitim primerom ulije nadu svima onima koji su u istoj ili sličnoj situaciji.

Ovim povodom oglasio se njen brat Miloš Milojković, koji je na Instagramu podelio njenu fotografiju uz poruku “Počivaj u miru sestro”.

Detalji o sahrani prelepe misice biće objavljeni naknadno.

Dijana je do poslednjeg trena bila optimistična i verovala da će uspeti da pobedi bolest. Odgovarala je na najrazličitija pitanja, pa i na ona zlonamerna ostajala nasmejana i vedra.

hellomagazin.rsInstagram/dijanaslife

Više o temama: