Posle teškog perioda: Neda Arnerić na mestu na kom se uvek osećala sigurno

Jedna od najvoljenijih srpskih glumica Neda Arnerić ekskluzivno za Hello! kaže da je vreli beogradski asfalt zamenila sa njoj omiljenom morskom destinacijom – Rovinjem, gde je u svojoj kući u kojoj se uvek osećala sigurnom, provodila svako leto.

– Trudim se da budem dobro. U Rovinju sam do sredine avgusta i šaljem vam tople pozdrave odavde – rekla je Neda, koja se već duže bori sa depresijom zbog smrti supruga, doktora Milorada Mešterovića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gloria Magazin Srbija (@gloriamagazinsrbija) on


Njih dvoje su u braku proveli 37 godina, a Neda je u svakoj prilici isticala koliko joj suprug znači. Kad je on preminuo posle duže bolesti u decembru prošle godine, diva jugoslovenske i srpske kinematografije otkazala je sve poslovne obaveze i poptuno se povukla iz javnosti. Društvo joj je pravila njena kuca Pajka, brat i njegova porodica i nekoliko najboljih prijatelja. Ipak, tuga zbog odlaska čoveka koga je neizmerno volela gotovo četiri decenije učinila je svoje i Neda se suočila sa depresijom. Krajem februara primljena je na Vojno medicinsku akademiju u nesvesnom stanju zbog kombinovanja tableta za smirenje sa lekovima za hiprtenziju i posle 40 dana velike borbe, puštena je na kućni oporavak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ona Magazin (@magazin.ona) on


– Dobro sam, trebalo bi da budem još bolje. Samo još nisam raspoložena za intervjue, biće vremena – rekla nam je večita devojčica domaćeg filma koja se, uz ogromnu podršku najbližih uspešno oporavila od svega.

 

Zorica ZarićMiloš Lužanin / Bazar/Instagram

Više o temama: