Plus size manekenka izgleda bolje nego ikada i sa 23 kilograma viška!

plus size manekenka

Ešli Grejem, najpoznatija plus size manekenka na svetu, uskoro će po prvi put postati mama, a iako je u trudnoći dobila 23 kg priznaje da se nikad nije bolje osećala

Ešli Grejem ne krije koliko uživa u svojim oblinama, pogotovo otkako je u drugom stanju.

– Konačno osećam da sam shvatila celu ovu stvar s trudnoćom i kako da se osećam najbolje što mogu – priznala je 32-godišnja manekenka, koja će u januaru postati mama dečaka.

View this post on Instagram

When a girl from Nebraska dreams big

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Ešli Grejem je na svom Instagram profilu progovorila o trudnoći i iskreno priznala koliko se ugojila.

– Tokom trudnoće dobila sam 23 kg, a najbolji deo je – što me nije briga – napisala je plus sajz buduća mama uz fotografiju na kojoj vežba jogu.

plus size manekenka

– Nikad se nisam osećala bolje i zahvalna sam što su mi moje telo i moj sin dozvolili da i dalje budem fleksibilna kao pre trudnoće. Između vežbanja, joge, akupunkture i limfne drenaže, konačno sam shvatila celu ovu stvar s trudnoćom i kako se osećati najbolje što možeš u ovom stanju – dodala je manekenka.

Plus size manekenka svoju prvu trudnoću redovno dokumentuje na Instagramu i s fanovima deli sve novosti.

plus size manekenka

Objave sadrže sve: od toga da čeka sina, pa do odlazaka na časove joge, u teretanu i mučenja s pronalaskom adekvatne odeće za vežbanje.

Početkom meseca s fanovima je podelila i to da joj akupunktura puno pomaže:

– Tokom cele trudnoće odlazim na tretmane i moram da priznam da se dugo nisam osećala ovako dobro – poručila je sjajano raspoložena plus sajz manekenka koja izgleda fenomenalno.

Više o temama: