Petar Čelik šokirao Srđana Predojevića: Najbolje sam građeni deda u Srbiji!

Čuveni bodibilder Petar Čelik, koji je u nekadašnjoj Jugoslaviji osvajao pehare i medalje i pojavljivao se u mnogobrojnim reklamama i filmovima, gostovao je u Jutarnjem programu na TV Prva, kod Srđana Predojevića, ali niko nije očekivao da će u živom programu pokazati da je i dalje u dobroj formi!

Petar se više od pola veka bavi bodibildingom, karijeru su mu obeležile mnogobrojne medalje i osvojeni pehari, a danas u svojoj 70. godini i dalje izgleda sjajno i na formi bi mu pozavideli mnogo mlađi.

Čelik je odlučio da Srđanu, ali i celoj naciji koja je pratila program, pokaže s čime raspolaže:

– Najbolje sam građeni deda u Srbiji – rekao je Petar, koji je otkrio da je i dalje u sjajnoj zdravstvenoj formi iznevši neke zapanjujuće statističke podatke: Naveo je da je do sada u životu pojeo između 200.000-250.000 jaja, što bi bilo čak 10 jaja u toku dana, te da mu ništa ne fali, žuč mu je u redu, nema povišen holesterol, a pritisak mu je 120 sa 80!

Ali, na Tviteru se pojavila poruka koja je Petra navela na akciju u emisiji:

– E što bih voleo da vidim ove bodibildere što kače isfotošopirane fotografije da u nekoj emisiji uživo pokažu kako stvarno izgledaju. Obuku usku majicu i napumpaju mišiće, a ko zna šta je ispod. Budi hrabar pokaži šta je ispod! Nego, niko ne sme! – napisao je jedan gledalac, a Petar Čelik je odreagovao odmah i skinuo majcu u studiju pred zapanjenim Srđanom!

Petar je razgovor u studiju nastavio nag do pojasa, držeći mikrofon u ruci kao da je sve najnormalnije i bez ikakvih problema…

hellomagazin.rsATA Images/Printscreen

Više o temama: