Peh po sletanju u Beograd: Ana Ivanović doživela neprijatnost pred bratovu svadbu

Ana Ivanović, koja je objavila da je u drugom stanju, a stigla je u Beograd zbog bratovljevog venčanja sa ćerkom Dragana Džajića, Draganom Džajić i čim je sletela na begradski aerodrom doživela je maler.

Ana Ivanović je 23. maja sletela letom iz Dubaija u Beograd, a tom prilikom izgubili su joj jedan od kofera.

Prema nezvaničnim informacijama, njen prtljag trebao bi da stigne u Beograd tek pred venčanje. Ono što je zanimljivo, dok traju čitave pripreme oko venčanja njenog brata Miloša i ćerke proslavljenog srpskog fudbalera Dragana Džajića, Dragane, Ana to vreme provodi sa sinom Lukom i majkom Draganom u njenom devojačkom stanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on


Dragana Džajić i Miloš Ivanović će se nakon višemesečnih priprema danas venčati u jednom elitnom beogradskom hotelu, dok je crkveno venčanje odloženo za neki od narednih dana.

Naime, svadba godine, kako je mnogi unapred nazivaju, okupiće porodice Džajić i Ivanović, dok je tačan broj gostiju koji će biti na spisku 250. Kako piše Kurir, zbog brojnih zvanica iz javnog sveta i prijatelja dveju porodica, ali i uticajnih ličnosti, na svadbi će biti pojačane mere obezbeđenja, uz pripadnike službi obezbeđenja.

Hellomagazin.rsKurir.rsAntonio Ahel /ATAImages

Više o temama: