Peđa Mijatović sa suprugom u društvu Bekamovih: Ovo je najlepša svadba na kojoj smo bili!

Peđa Mijatović i njegova supruga Aneta bili su među zvanicama na venčanju fudbalera Serhia Ramosa i njegove supruge modela i voditeljke Rubio Pilar koje je održano juče u Sevilji.

Peđa i Aneta su privukli poglede prisutnih, a slavni fudbaler je  otkrio i kako su se proveli na venčanju godine o kom pričaju svi.

– Svadba je bila zatvorenog tipa, te ne mogu mnogo toga da vam kažem pre nego što o svemu porogovore mladenci. Iskreno, bilo je spektakularno i sjajno organizovano. Mogu slobodno da kažem da je ovo najlepša svadba na kojoj smo moja supruga i ja ikada bili – kratko je rekao Peđa Mijatović, a na pitanje da li se sreo sa Dejvidom Bekamom rekao je:

– Dok sam bio direktor Real Madrida, Bekam je igrao za naš klub, tako da se i te kako dobro znamo. Pozdravili smo se i lepo ispričali – dodao je Peđa koji nije želeo mnogo da priča o svadebnom veselju zbog strogih pravila koje su mladenci nametnuli.

Podsetimo pre ulaska na venčanje gosti su morali telefone da ostave po strani, a svima je naglašeno da o samoj ceremoniji održanoj u katedrali u Sevilji, kao i svadbenom veselju koje je upriličeno kasnije na imanju Ramosovoih ne pričaju, kao i da ne fotografišu.

Venčanje o kojem svet priča: Jedna od najlepših žena sveta i fudbaler rekli da! (foto)

hellomagazin.rsBlicGuliver/Getty

Više o temama: