Otišla je prerano: Ovo je bila poslednja želja Nede Arnerić

poslednja želja Nede Arnerić

Sjajna glumica i veliki čovek, Neda Arnerić, napustila nas je prerano, ali je svojim bliskim prijateljima i članovima porodice izrazila poslednju želju

Smrt Nede Arnerić (67) desilase  iznenada, a depresija sa kojom se dugo borila uzela je maha.

Njeno beživotno telo u stanu u kojem je živela, pronašao je njen rođeni brat Predrag Arnerić.

poslednja želja Nede Arnerić
Zgrada u kojoj je živela Neda Arnerić

Poslednja Nedina želja bila je da bude sahranjena tajno, samo u prisustvu najbližih članova porodice i prijatelja.

Pokojna glumica ostavila je u amanet da bude kremirana i položena na Novom groblju, pored svoje najveće ljubavi, supruga Milorada Mešterovića, koji je preminuo krajem 2018. godine, saznaje Informer.

Glumica Neda Arnerić je njega prvog volela: Kada sam dobio vest da je umrla, bio sam očajan

poslednja želja Nede Arnerić

Poslednja želja Nede Arnerić – Sahrana bez publiciteta

Da je želela sahranu bez medija, gužve i publiciteta, potvrđuje i glumičina prijateljica i koleginica sa klase Jelena Tinska:

– Znajući Nedu, verujem da bi njena želja bila da bude sahranjena bez publiciteta i da bude zajedno sa svojim Miletom – kaže Tinska i dodaje da se njena prijateljica umorila od života:

– Bolovala je od depresije. Upala je u beznađe, jer je prerano ušla u svet filma i preskočila je detinjstvo, mladost. Ušla je u ozbiljne godine nemajući prave uspomene, koje imamo kada živimo neki drugi život. Mač sa dve oštrice je kada ste okupirani samo karijerom. I godine prolaze, splasne fascinacija karijerom, desi se da nemate dovoljno uloga i upadnete u depresiju.

Neda Arnerić njegovu smrt nije prebolela: On je meni sve – sin, brat, muž, tata, ljubavnik i prijatelj

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Tinska (@jelena.tinska) дана

Želela je da se oporavi, ali u tome nije uspela

Neda je bila svesna svoje bolesti i jako je želela da izađe iz čaranog kruga. U poslednjem intervjuu za magazin “Hello!” slavna glumica je pričala o svom planu da u decembru 2019. godine ode u Indiju.

Njen prijatelj i kolega Feđa Stojanović ispričao je kako se tamo provela i u kakvom je raspoloženju bila po povratku u Beograd.

poslednja zelja Nede Arnerić

– Pre mesec dana smo gostovali, video sam da se potpuno oporavila. Nije baš bila stara Neda, ali se videlo da sve ide na bolje. Rekla mi je da to zato što je išla u Indiju na proputovanje sa joginima gde je provela mesec i po dana. Posle toga je otišla u Austriju na skijanje, jer tamo ima neki manji stančić – priseća se Feđa i dodaje:

– Čuli smo se i pitam je kako si? Tada mi je rekla: “Nije onako kako sam očekivala, ali sam se oporavila, tu su mi prijatelji, te ne mogu da pričam. Čućemo se…” Nikada se posle toga nismo čuli…

Glumac je istakao i da smatra da je Nedina smrt posledica lekova koje je uzimala kako bi se izborila sa depresijom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@republika_srbija_grad_beograd је поделио/ла објаву дана

hellomagazin.rsATA Images, Hello, Instagram

Više o temama: