Oni su među najzgodnijim frajerima na svetu, a žene su ih ostavile jer su se zaljubile jedna u drugu!

Iako se trudi da sve podnese stoički, Lijam Hemsvort je slomljen nakon što ga je supruga Majli Sajrus ostavila.

Ipak, prekinuo je tišinu, mada nije mnogo rekao:

– Ne razumete kako je to – rekao je glumac za The Daily Mail Australija n/akon što je proveo dan sa bratom Krisom Hemsvortom u kući na plaži – Brate, ne želim da pričam o tome – bilo je sve što je imao da kaže.

– On je želeo dete i nije hteo da odustane ni da odlaže planove za širenjem porodice, ali Majli to baš nije imala na pameti. Srce mu se nakon toga slomilo – rekao je izvor blizak paru za Ok! Australia dodajući kako Majli u stvari i nije htela da se uda.

– Čini mi se kako su to primećivali svi osim Lijama. Njegova porodica ga je dugo preklinjala da pokuša da to shvati, ali on je verovao u Majli. Sada se oseća kao idiot – izjavio je.

Us Weekly je je potvrdio trač, objavivši da su se nakon samo osam meseci braka Lijam Hemsvort i Majli Sajrus razišli.

Lijam i Majli su se dogovorili da se razdvoje u ovom periodu. Kao partneri i osobe koje evoluiraju i menjaju se, oboje su odlučili da je ovo najbolje za njih i da će se u buduće fokusirati na svoje živote i karijere.

– Njih dvoje i dalje ostaju posvećeni “roditelji” svim svojim životinjama koje imaju iako će biti razdvojeni. Molimo vas da poštujete njihovu privatnost u procesu kroz koji prolaze – stoji u saopštenju koje je poslato navedenom magazinu.

Tog istog dana internet su prplavile fotografije Majli Sajrus u zagrljaju sa bivšom devojkom, suprugom bez papira, Brodija Dženera, blogerkom Kejtlin Karter, kako razmenjuju nežnosti na brodiću na jezeru Komo u Italiji. Drugarice su na letovanju sa Brendi Sajrus, Majlinom sestrom — ali njihovo “drugarstvo” je mnogo više od tračeva uz kaficu, ako je suditi po fotografijama!

“Ne borite se protiv evolucije, jer nikada nećete pobediti.”, napisala je Majli uz fotografije na svom Instagramu, dodavši: “Kao planina na čijem vrhu stojim, a koja je jednom bila pod vodom, povezana sa Afrikom, promene su neizbežne.”

Kao paralela sa njenom novom hit pesmom “The Climb,” Sajrus je u sledećem postu dodala: “Život je uspon… Ali je zato pogled predivan.”

View this post on Instagram

don't fuck with her freedom.

A post shared by fan account / no impersonation (@miley.clip) on

Lijam i Majli su se prvi put sreli 2009 na setu prilikom snimanja romantične komedije “The Last Song”. Prvi put su se verili 2012. a onda su sve otkazali u septembru 2013. Kasnije su obnovili vezu, da bi se najzad venčali 2018. u decembru.

Što se tiče Karterove i Dženera, oni su se razišli nešto ranije ovog meseca, nakon godinu dana braka.

– Brodi Džener i Kejtlin Karter su odlučili da se prijateljski raziđu – rekao je Skot Njuman, Brodijev predstavnik za štampu i naglasio:

– Oni vole i poštuju jedno drugo, ali su isto tako svesni da je ova odluka najbolje rešenje da bi njihov odnos mogao da napreduje.

Ipak, par se u suštini nikada nije venčao, planirali su da to bude na posebnoj ceremoniji u Indoneziji, ali nisu imali dozvole za sklapanje braka.

 

hellomagazin.rsGuliver/Getty

Više o temama: