Obožavaoci zbunjeni: Rijana se pomirila sa Krisom Braunom

Bili su jedan od najpopularnijih parova, njihova veza je bila burna i strastvena.  Ipak, 2009. godine je došlo do incidenta kada je trebalo da Rijana i Kris Braun nastupe na dodeli “Gremija”.

Reper je brutalno pretukao pevačicu, a fotografije njenog unakaženog lica su šokirale svet.  Pet godina uslovne kazne zatvora, obavezne terapije centru za prevenciju nasilja u porodici i narušena reputacija bile su kazna za Krisa, a pevačica ipak nije prestala da ga voli, što je svojevremeno priznala u šouu Opre Vinfri.

 – Kris je ljubav mog života. On je moja prva ljubav i neka sećanja jednostavno ne mogu da izbacim iz sebe. Bili smo mladi, zaljubljeni i neukrotivi. Nismo umeli da pravilno kanališemo svoja osećanja. Zbog toga smo oboje pravili greške – rekla je tom prilikom Rijana koja je sada još jednom dokazala da je bivšem sve oprostila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Naime, na svom Instagramu pevačica je objavila video snimak na kom promoviše svoju novu kolekciju sjajeva za usne, dok se u pozadini čula Krisova pesma. To nije promaklo njenim obožavaocima koji su je obasuli komentarima, a uskoro se oglasio i sam Kris Braun.

–Do kraja života. Nastavi da pobeđuješ kraljice  – napisao je uz emotikon srca.

Hellomagazin.rsGuliver/Getty, Instagram

Više o temama: