Neobična ljubavna priča Vanje Bulića: Suprugu sam upoznao kad je igrala na stolu!

Vanja Bulić iza sebe ima dugogodišnju karijeru tokom koje je bio novinar, glavni urednik mnogih novina, urednik zabavnih TV programa, koscenarista filmova, autor romana…

A kroz ceo život ga je pratila supruga Slađana koju je upoznao na nesvakidašnji način.

– Na stolu su igrale dve devojke – počeo je priču svojevremeno za Puls Vanja prisećajući se jedne svadbe na kojoj je bio gost.

– Jednu sam zapazio jer je toliko dobro igrala, nijednom nije stala u tanjir, nije slomila nijednu čašu, odmah sam znao da će biti dobra domaćica – nastavio je priču uz osmeh Bulić.

– Obe su bile Slađane, ja sam zapisao telefone i zvao. Jedna nije izašla, druga jeste. To je sada moja supruga. Zabavljali smo se dve i po godine, onda sam otišao u vojsku. Prve pare poslala mi je na mesec dana pred izlazak iz vojske. Kupila mi je farmerke i košulju, u strahu da ne izađem u vojničkom odelu. Izađem, a ona meni: “Šta ti misliš, dokle ćemo mi da se zabavljamo?”. Napalili njeni da ću da pobegnem, devojka za udaju, 26 godina, ja 28. A i bulbulderska porodica, tri brata, nije za zezanje, rasporedili se s mitraljezima na izlazu iz kasarne. Počnem da se vadim: “pa ja sam nezaposlen”, “ja radim”, “nemam gaće da kupim sebi”, “ja ću da ti kupim gaće”, “pa nemamo stan”, kad ona izvadi rešenje! Dobila garsonjeru! Pokupila sve uslove za udaju! – nastavio je živopisno prisećanje Vanja.

– Ja u kuću donesem sve pare, dam blagajniku, ona ih raspoređuje i još gleda da l’ će da mi da 260 ili 270. dinara. Kad smo dobili sina, dogovorili smo se da svake četvrte godine imamo po jedno dete. Posle četiri godine u 4. mesecu Slađa pobaci, onda četiri godine nije ostala u drugom stanju, pa smo dobili blizance – ispričao je tada Bulić.

hellomagazin.rsPulsOnlineATA Images

Više o temama: