Nataša Bekvalac: Žene stvarno procvetaju kad izađu iz toksičnog odnosa!

Iako je prošla kroz težak period u proteklih godinu dana, pevačica Nataša Bekvalac izgleda bolje nego ikad, a mnogi su primetili da pevačica posebno zrači u poslednje vreme. Ono što je najbitnije, Nataša nije izgubila volju i vedrinu u životu, pa ističe da je za to najzaslužnija njena porodica, kao i životna snaga koju crpi u raznim stvarima.

Nakon što je preživela nasilje u porodici, pevačica je odlučila da stavi tačku na treći brak. Parnica između nekadašnjih supružnika i dalje se vodi, tako da pevačica još uvek nije formalno razvedena, ali tvrdi da je trenutno mnogo ispunjenija u životu.

– Čujem često te komplimente da ljudima izgledam lepo i hvala im mnogo na tome. Svaka srećna i zadovoljna osoba je lepa osoba – valjda je tako i kod mene – iskrena je Bekvalčeva.

Nataša svakodnevno ume da nasmeje svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, gde je vrlo aktivna. Sem duhovitih opaski na svoj račun, pevačica neretko ume da se našali i sa svojim kolegama. Upravo tako je nasmejala svoje, ali i pratioce Ane Kokić, kada je prokomentarisala njenu fotografiju. Nataša je očigledno želela da poruči koleginici da iako je početkom godine preživela težak period zbog razvoda sa Nikolom Rađenom, sada izgleda odlično.

– Ovako izgleda žena posle razvoda! Izvini, morala sam – napisala je Nataša u komentaru ispod fotografije na kojoj Ana pozira u atraktivnom izdanju.

Kokićeva je i te kako razumela Natašinu poruku, pa joj je odgovorila kroz stihove njene pesme:

– „Mala plava”.

View this post on Instagram

Moj mali roze poni jede zloce😉☀️❤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Nataša je ostala dosledna svom duhovitom tonu, pa je na pitanje da li je ovom porukom želela da poruči koleginici da izgleda bolje posle razvoda, odgovorila kroz šalu.

– Prvo, osoba sam koja stalno voli da se šali, pa je to bio slučaj i s ovom situacijom. Ali u svakoj šali pola je zbilja, tako da mislila sam pola od toga – kroz osmeh kaže Bekvalčeva, a na pitanje da li se zaista žene prolepšaju posle razvoda, odgovara.

View this post on Instagram

Vratila sam se u zemlju svog porekla😂

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

– Pa kako koja, evo ja sam fantastično – uz široki osmeh kaže atraktivna Novosađanka.

Ipak Nataša je bila vrlo konkretna kada su u pitanju loši odnosi, koje ona naziva toksičnim po one koji se u njima nalaze. Zato je otvoreno uputila savet svim ženama da takve odnose treba da prekinu jer oni utiču na njihov život.

– Žene stvarno procvetaju kad izađu iz toksičnog odnosa. Moj stav je da je to istina – iskrena je Bekvalčeva, i objašnjava kome u tim situacijama žene najpre treba da se obrate i čiju podršku da potraže:

View this post on Instagram

#nisisama

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

– Porodica treba da bude najveća podrška ženama u takvim situacijama. Žene moraju da nađu snagu za sopstveni život. Ko ne nađe tu snagu ni ne zaslužuje da živi bolji život.

View this post on Instagram

Zahvalna.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Nataša se trenutno nalazi u Parizu, gde je otišla sa sestrama Kristinom i Draganom da bi iznenadila za rođendan sestričinu. Pevačica je posetila muzej Luvr, kojim je oduševljena. U međuvremenu Nataša uživa u vinu i kulinarskim specijalitetima “grada ljubavi”, ali i nezaobilaznom šopingu.

View this post on Instagram

From Paris with love❤…@mihanomomosa

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Istovremeno, ali sa ćerkama, u Parizu je i Ana Kokić koja naslednicama pokazuje znamenitosti od Ajfelovog tornja, Monmartra do čuvene ulice Šanzelize.

hellomagazin.rsBlicATA Images

Više o temama: