Nataša Bekvalac: Pre dva dana mi se desila strašna stvar

Svima nam se bar jednom dogodilo da smo do te mere opterećeni nekom situacijom da zaboravimo gde smo nešto spustili , šta smo hteli da kažemo ili uradimo.

Ipak, Nataši Bekvalac se dogodilo nešto još “ozbiljnije”. Naime, kako je pevačica opterećena oko koncerta koji će održati 14. februara,  nije ni primetila da nosi dve poptuno različite čizme.

– Desila mi se strašna stvar pre dva dana. Imala sam kombinaciju neku, pa sam pitala drugaricu koja mi čizma bolje stoji. Ja sam tek posle dva sastanka shvatila da nosim dve potpuno različite čizme. Jedne su bile iznad kolena, druge ispod, totalno drugačije. Mislim da bi žene trebalo da žive bez ogledala. Gledajte se očima drugih ljudi, jer je to najrealnija slika , priznala je Nataša za “Blic” i otkrila da će zbog koncerta “ostati na ulici”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on


– Sada je u fazi moje “raskućavanje”. Mislim da ću ostati na ulici. Zapravo, sigurna sam da ću ostati na ulici – izjavila je pevačica.

Nataša Bekvalac zbog koncerta na strogoj dijeti

Nataša je sama je priznala da nije u najboljoj kondiciji, a kako želi da obožavaocima pruži spektakularan ugođaj, počela je sa trenzima.  Pevačica rado komunicira sa fanovima na društvenim mrežama, pa ih je pozvala da joj kroz ankete postavljaju pitanja, tako joj je upućeno i ono pitanje od kog većina žena strahuje- koliko ima kilograma?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on


— Imam 53, ali moram da smršam do koncerta. Moram da imam manje od 50 kako ne bi popucale one sajle koje će me nositi na koncertu — odgovorila je u svom stilu Nataša.

Hellomagazin.rsMiloš Nadaždin/Instagram

Više o temama: