Nataša Bekvalac: Luku više ne doživljavam kao muškarca, a to je poražavajuće i strašno

Nedavno je okončana brakorazvodna parnica Nataše Bekvakac i njenog, sada već bivšeg, supruga Luke Lazukića. Tačka na ljubav je ipak stavljena mnogo ranije, samo tri meseca nakon što je rođena njihova ćerka Katja u februaru 2018. godine. Tada je Luka fizički nasrnuo na Natašu, nakon što je našla poruke u njegovom telefonu koje su joj ukazale na to da joj je neveran.   
— Poruke su znak da se ne razlikuje od većine muškaraca. Udarci ne bole toliko koliko laži sa kojima sam se posle borila. A, zagrljaj je dokaz da imam posla sa čovekom o kojem se prave filmovi — istakla je pevačica za Informer Hit i dodala:

— To su veoma neprijatne situacije, u tebi se dešavaju strašni lomovi. Ali organizam ti se tako natempira da u trenucima suočavanja u prostoriji dva sa dva, istina i ljubav su ono što te učini da ostaneš na nogama i budeš jaka, rekla je Nataša i istakla da Luku danas gleda potpuno drugim očima.

— Na prvom ročištu sam rekla da ne može ljubav da nestane preko noći, pa tako ni kod mene. Ali nestane kada se taj neko potrudi da nestane, Jednostavno iščezne. Iz dana u dan samo opada. Žao mi je, ali ja njega više ne mogu da doživim kao muškarca, a to je poražavajuće i strašno. Kukavice su nešto najgore — zaključila je ona.

Hellomagazin.rsMiloš Nadaždin/Ata

Više o temama: