Naomi Kembel okončala vezu s 23 godine mlađim pevačem, dosadio joj je?

Britanski supermodel Naomi Kembel okončala je vezu s 23 godine mlađim pevačem bivše grupe One Direction, Lijamom Pejnom. Slavna lepotica donela je odluku o prekidu nakon svega četiri meseca veze

Prema pisanju portala Daily Mail Crna pantera i 25-godišnji pevač navodno su ostali prijatelji te su se razišli u dobrim odnosima, nezamerajući išta jedno drugome.

– Lijam i Naomi su se odlično zabavljali dok su bili zajedno. Super su se slagali i zajedno smejali, ali jednostavno im nije bilo suđeno – rekao je za The Mirror izvor blizak manekenki.

– Ostaće prijatelji, ništa ne zameraju jedno drugome – dodao je nepoznati izvor.

U međuvremenu je portal The Sun objavio kako je pravi razlog prekida to što je pevač ‘dosadio’ slavnom supermodelu posle samo četiri meseca veze.

– Naomi je odlučila da ‘pusti uzde’. Jednostavno više nije zagrejana za Lijama te ga je sklonila sa strane. Jednostavno rečeno – ‘dosadio joj je’ – rekao je izvor poznat The Sunu.

– Uvek je bio taj koji je bio zainteresovaniji i pomalo zahtevan, a što se nje tiče, oni nikad i nisu bili službeno u vezi. Oduvek je njihov odnos bio opušten – dodao je izvor.

Medijski napisi o vezi slavnog supermodela i pevača počeli su pošto je par slavio zajedno Novu godinu u Gani.

Navodno su se odlično proveli i u Londonu i Njujorku pa su preko društvenih mreža javno flertovali.

Inače, Lijam iz prethodne veze s pevačicom Šeril Kol, koja je takođe dosta starija od njega, ima dvogodišnjeg sina Bera. 35-godišnja Šeril i Lijam prekinuli su u julu prošle godine.

hellomagazin.rs/m.g.TportalGuliver/Getty

Više o temama: