Nakon sedam godina braka je došao kraj: Anabela i Andrej Atijas više nisu zajedno

Izgleda da se priča o kriznoj sedmoj godini braka pokazala kao tačna, jer su, kako navode domaći mediji, Anabela i Andrej Atijas odlučili da je za njih najbolje da se razvedu.

Anabela i Andrej venčali su se u decembru 2012. godine, a u braku su dobili ćerku Blankicu. Anabela je više puta tvrdila da njihov brak nikada nije bio idealan, kao i da su u odnosu imali mnogo problema, a pričalo se i da je bilo fizičkih sukoba. O tome nikada nije želela da detaljiše, ali je tvrdila da ni u jednom braku ništa nije savršeno.

View this post on Instagram

#stormchasers #withmyhoneybunny

A post shared by @ndrejko (@atijasandrej) on

Iako su tada uspeli da prebrode težak period, godinu dana kasnije odlučili su da na svoj brak ipak stave tačku, piše Blic.

Pevačica je potvrdila da se razvela od svog partnera Andreja Atijasa. Kako je za Blic objasnila, razveli su se pre dve nedelje iako već neko vreme ne žive zajedno, a do rastanka je došlo sporazumeno, bez ikakvih skandala.

Andrej i Anabela se poslednjih meseci nisu zajedno pojavljivali u javnosti, a Andrej je nedavno izjavio i da ne bi voleo još zajedničke dece sa Anabelom. Tada je pomenuo svog sina Leona kog je dobio sa Jasminom Skender, devojkom koju je trudnu ostavio zbog Anabele.

– Dovoljna nam je Blankica, previše je volim da bih svoju ljubav delio sa nekim, to je prevelika ljubav. Ona već ima brata Leona i to nam je dovoljno. A i Anabela ima tri ćerke, tako da ne želim više dece – rekao je Atijas za Svet.

View this post on Instagram

#pozdravizrovinja

A post shared by @ndrejko (@atijasandrej) on

hellomagazin.rsATA Images

Više o temama: