To može samo ona: Nove izjave Nataše Bekvalac će vas do suza nasmejati

Nataša je uvek raspoložena za šalu, naročito na svoj račun

Kada je krajem avgusta upitala svoje fanove putem Instagrama da li im se sviđa ideja da napravi solistički koncert, Nataša Bekvalac, nije ni slutila da će ta ideja u rekordnom roku krenuti da se ralizuje i postati java. Samo tri dana kasije pevačica je objavila da je koncert zakazan i to za 14. februar 2020. godine u “Štark Areni”.

Nataša Bekvalac umalo zaplakala: Je l’ može puj-pike, ne važi? (video)

Nataša je u svom poslednjem gostovanju u emisiji “Premijera” govorila o predstojećem koncertu, a svojim izlaganjem oduševila je, ali i nasmejala kako sve u studiju tako i publiku kraj malih ekrana. Ove njene izjave dugo će se prepričavati.

Naime, lepa Nata priznala je da po uzoru na svetske izvođače mora da bude bliska sa publikom i fanovima, i da, kako kaže, mora da se pipne i lizne sa svima.

– Gledala sam razne svetske zvezde, zaključila sam da, i kad je koncert preskup, kao što će biti i naš, i kad je scenografija fenomenalna, ali ako izvođač nema kontakt sve pada u vodu. Ako se ne uključiš previše, sve bude fenomenalno, ali nešto fali, fali to što je najvažnije, sve što radimo pada u vodu ako ti ne možeš da uđeš u vezu, u srce svakog čoveka. U Tivtu sam shvatila, posle sam bila i Areni na koncertima, meni bi kao izvođaču zasmetalo što je publika odvojena od izvođača. Nemoj mi odvajati, ja moram da se pipnem i liznem sa njima. Ja funkcionišem kada mi pruže i onda mogu da obrćem tu energiju, meni treba da se ja diram sa mojom publikom – izjavila je bez dlake na jeziku u emisiji “Premijera”.

Nataša Bekvalac danas puca od ponosa zbog ćerke Hane

Nataša je prokomentarisala i da je simbolika odabranog datuma za nju posebno važna.

– Sve mi je simbolika, ja volim da gledam znakove pored puta, da nekako ceo koncert bude u nekim lepim porukama, tako da nisam mogla da odabrem bolji datum, nego dan kad se slavi ljubav. Iako svaki dan treba da bude takav, ali eto 14. februar nam je svima usađen kao dan ljubavi – nastavila je Nataša i dodala:

– Ja muziku, šoubiznis, moj posao koji je ujedno i moja ljubav, ne gledam kako na to gleda većina mojih kolega, mislim da ljudima treba zabave, nije poenta samo izaći i otpevati svoje najveće ljubavi. Ovo neće biti samo koncert već “SOS za ljubav” šou. Mislim da nam svima fali te zabave, ja sam neko ko voli šou i mislim da smo svi željni te zabave. Treba puno energije, snage i kondicije, teninzi nisu samo kondicioni, nego i pevam na traci. Onda sam shvatila da ne umem da se snađem, kad sam u toj akciji, kad da uzmem dah, to su posebne tehnike. Ja sam kao majmunica, volim sve što mi je novo. Jako sam zahvalna, lepo se zabavljamo, kreativci su oko mene, a to je energija koja je meni prirodna, sevaju neke nove ideje, lepo je biti u društvu koji su tako talentovani i kreativni. Uvek kad radiš neki projekat postoje neka ograničenja, a ovo je projekat gde svako može da izdivlja u svom nekom segmentu. Scena je ogromna, pa trpi i preterivanje, kog u mom slučaju ima dosta.

hellomagazin.rsATA Images

Više o temama: