Miodrag Dragičević u ulozi koju nije očekivao i koje se pribojavao (video)

Mladi glumac Miodrag Miša Dragičević ima tek 24 godine, ali već za sobom ima velike uloge po kojima ga domaća publika zna, ali i zbog kojih ga i voli.

Od detinjstva je želeo da bude košarkaš, završio je sportsku gimnaziju i sedam godina se posvetio treninzima, utakmicama… Bio je sjajan odbrambeni igrač, ali je sudbina htela dugačije i njegov život je krenuo drugim putem.

Na drugoj godini akademije dobija ulogu u “Čizmašima” gde ima glavnu ulogu ŽikeKurjaka po kojoj ga publika u Srbiji prepoznaje, a onda se nižu uloge u Izgrednicima, Nikog nema… ali i serijama Ubice mog oca, Pet, Urgentni centar i Jutro će promeniti sve

Miodrag Dragičević: Da nije bilo zdravstvenih problema, postao bih košarkaš a ne glumac

 

Bez obzira što je za kratko vreme postao izuzetno popularan mladi glumac, Miša je ostao smeran, divno vaspitan i pristojan mladić.

Ovoga puta se našao u ulozi koje se pribojavao i koju nikako nije očekivao, jer nije baš vešt u kuvanju, ali je prihvatio poziv i obreo se kod Nataše Pavlović u “Praktičnoj ženi”.

Pogledajte kako se snašao u pripremanju jela, ali i poslušajte s kojom ljubavlju  je govorio o svojoj sestri, takođe glumici, Tamari Dragičević, porodici, prijateljima…

 

hellomagazin.rs/m.g.Luka Šarac

Više o temama: