Milica Todorović snimila duet: Mirza je predivan, a pre svega sjajan vokal (video)

Milica Todorović i Mirza Selimović ukrstili su glasove po prvi put i to u emotivnoj baladi “Avet” koja je danas ugledala svetlost dana. Numera o ljubavi dvoje ljudi koji su neizmerno vole, ali koji ipak ne mogu da budu srećni zajedno, je sudeći prema prvim komentarima već ostavila mnoge bez daha.

Tekst “Aveta” će otopiti čak i najtvrđa srca, dok su vrhunski vokali pobednika Zvezda Granda ovoj pesmi dali posebnu emociju.

– Poslednjih godina desilo mi se nekoliko bržih pesama, a kada je “Avet” došao do mene znala sam da je idealno vreme za jednu emotivnu baladu. Mirza je predivan mladić, koji je izuzetno lepo vaspitan, a pre svega sjajan vokal. Mislim da će ljudima dodatno biti interesantno i to što smo oboje pobednici najvećeg muzičkog takmičenja kod nas.

Milica i Mirza snimili su i spot za pesmu”Avet”, a pevačica se u njemu pojavila u nikad izazovnijem izdanju. Ipak ističe da njen dečko koreograf Miloš Paunović nije bio ljubomoran na scene koje su imali, kao ni na provokativan izgled koji je ispratio ekranizacju ove numere, i da joj je naprotiv pružio punu podršku.

– Moj Miloš je i ovaj put deo tima koji pobeđuje, tako da njega ne menjam ni u emotivnom, a ni u poslovnom smislu. Učestvovao je u režiji spota i njegovi saveti su nam bili dragoceni.

Mirza je istakao da su Milica i on već dugo bili u potrazi za zajedničkom pesmom, ali da su se tek sada kockice poklopile.

– Treća sreća je bila u pitanju. Nismo želeli da snimimo nešto tek reda radi, već smo dugo tragali, dok se nisu uklopili i tajming i pesma koja nas je oboje jednako oduševila. Milica je neko koga jako cenim i poštujem. Poseduje posebnu energiju i harizmu, jednostavno pleni pojavom i glasom. Miloš je učinio da i spot nimalo ne zaostaje za samom pesmom.

Za muziku i tekst bila je zadužena Aleksandra Milutinović, a aranžman su radili Vladan Popović i Marko Milatović, dok je video ekranizaciju radio Toxic.

Pevači i ovaj put imaju pobedu pred sobom, jer će “Avet” zasigurno biti ne samo hit, već pesma koja će dugo ostati i trajati među njenim slušaocima.

hellomagazin.rsPromo

Više o temama: