Tri nedelje nakon smrti oca: Majkl Daglas doživeo novi životni udarac

Majkl Daglas

Majkl Daglas pred novim životnim izazovom


Holivudski glumac Majkl Daglas  
nedavno je ostao bez oca Kirka Daglasa, koji je preminuo u 104. godini, a čini se da ga očekuje još jedna velika borba. Naime, kako pišu strani tabloidi, njegova supruga, 50-godišnja glumica, Ketrin Zita Džons  rešila je da zatraži razvod.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Michael Douglas (@michaelkirkdouglas) данаKako piše tabloid “Star”, velšku lepoticu je upravo Kirkova smrt podstakla da napusti supruga nakon gotovo dve decenije braka.

– Ketrin je već godinama nesrećna, ali se trudila da održi porodicu na okupu zbog dece i Kirka. Međutim, sada kada je Kirk preminuo, a deca su odrasla i nema smisla više da trpi– kaže dobro upućen izvor za ovaj tabloid.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) дана

Takođe, isti izvor navodi i kako je upravo Ketrin bila ta koja se brinula za svekra dok je Majkl bio usresređen na svoju karijeru

Njihova ljubav je od samog početka intrigirala javnost, a ponajviše zbog velike razlike u godinama

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) дана

Naime, Majkl je od Ketrin stariji punih 25 godina, a njegova burna prošlost i bitka sa zavisnošću od seksa samo je podgrevala glasine da će ova veza doživeti krah. Ipak, glumica je često isticala koliko je srećna što su opstali da ostanu toliko godina zajedno.

– Prvo moram da kažem da sam neopisivo srećna da smo uspeli 20 godina da opstanemo zajedno. Bilo je divno, jer nikada nisam mislila da je moguće s osobom provesti 18 godina i da će sve biti idealno. I nije. I Majkl i ja imamo jako otvoren brak i vezu. Kada imate decu, koja nisu kriva što ste ih rodili u tom svetu prepunom nepravde, morate jednostavno biti otvoreni i sve iskreno deliti – rekla je jednom prilikom i dodala  da sve probleme u porodici rešavaju otvorenim razgovorom, što je posebno važno budući da su i njihova deca pod budnim okom javnosti i često izložena brojnim neistinama koje u medijima čitaju o svojim roditeljima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) дана


– Ipak sam ja rođena Evropljanka i jako sam vezana za porodicu, zato mi je normalno da kada dođe do problema da svi sednemo za sto i otvoreno pričamo. Ako se moja ćerka oseća nesigurnom, posebno jer je tinejdžerka i devojčice znaju da budu vrlo zlobne, s druge strane sin odlazi na fakultet, šta odabrati i kako postupiti. Sve su to stvari o kojima raspravljamo svi zajedno kako bi svi bili upoznati sa svime i da nema iznenađenja – zaključila je Ketrin.

 

Hellomagazin.rsGuliver/Getty/Instagram

Više o temama: