Maja Berović ovom fotografijom ruši Instagram, ali i tabue!

 

Sve popularnija Maja Berović “hara” regionom, a njeni koncerti su popunjeni do poslednjeg mesta, publika je obožava, a mladi je kopiraju u svakom pogledu – u šminkanju, oblačenju, stilu… Ona je njihova “beba”, a oni su njene “bebice”. Njen Instagram nalog prati skoro milon fanova.

Maja je ovog vikenda nastupala u Hrvatskoj, a tamo je nastala i jedna od provokativnijih pevačicinih fotografija.

– Izgubljena u Raju – poručila je ona dok gotovo naga leži na krevetu u sobi sa savršenim pogledom.

Iako su njeni fanovi navikli na provokativna izdanja svoje miljenice, ova fotografija je drugačija i izazvala je veliku pažnju:

– Čak je i more došlo u Zagreb da gleda Maju Berović – samo je jedan od komentara.

View this post on Instagram

Lost In Paradise

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

Vatrena Bosanka koja je među najtraženijih pevačicama trenutno kaže da ne kopira ničiji stil, ali da joj poređenja sa svetskim zvezdama, posebno sa Bijonse, ipak prijaju.

– Trudim se da budem originalna i da nikoga ne kopiram, jer to je tajna uspeha, ali moram reći da me poređenje s tako velikom svetskom zvezdom raduju, jer nije lako dostići takav nivo. Svakako mi odgovara kada ljudi misle da si tako visoko profesionalna i uspešna, da podsećaš na zvezdu takvog kalibra – rekla je ona u razgovoru za Dnevni magazin i naglasila da ne planira svetsku karijeru jer joj je “Balkan sasvim zadovoljavajuće područje i dovoljno veliko”.

View this post on Instagram

Kakva noc,kakvo ludilo 🤩💥 Video by; @toxicserbia

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

 

hellomagazin.rsATA Images

Više o temama: