Magazin Hello! vam želi srećnu 2020. godinu!

Magazin Hello! i web portal Hellomagazin.rs, žele vam, srećnu, uspešnu, bolju, berićetniju… Novu godinu prepunu zdravlja, ljubavi, oslikanu osmesima i srećom.

U ovih 12 meseci naš magazin vam je doneo pregršt priča sa poznatima, zavirili smo u neke od najrskošnijih domova na svetu, bili smo svedoci rađanja ljubavi, sklapanja brakova, burnim vezama, ali i još burnijim razvodima, tužnim trenucima kada su nas napustili neki dragi ljudi… Ali i kada su na svet stigla neka prelepa deca koja će graditi budućnost.

Magazin Hello! i web portal Hellomagazin.rs  su vas vodili kroz priče i tajne poznatih

Vodili smo vas slikom i rečju kroz mnoge živote, upoznavali s tajnama poznatih ličnosti koje su ih otkrile samo za naš magazin Hello!, samo za vas koji ste nam ukazali poverenje.

Naš portal je bio tu da iz minuta u minut isprati najveća veselja, venčanja, svadbe…. ali i tužne povorke onih koji su ispraćali legende koje su obeležile jednu epohu. Da vas obraduje i nasmeje, zabavi i obavesti, tek toliko da uživate u vremenu koje smo proveli u zajedničkom druženju.

Da pričate o nama, a mi da smišljamo nove priče za vas.

U nadi da će godina pred nama biti bolja, lepša, bogatija kako novcem, tako i ljubavlju, želimo vam da tačno u ponoć, zagrlite i poljubite onoga koga volite, a mi vas odavde, iz ovog virtuelnog sveta, grlimo i volimo sve.

Ma gde bili, na kom kraju sveta dočekivali 2020. budite srećni i uživajte u svakom trenutku pred vama! Život je samo jedan i svaki tren je dragocen!

U galeriji pred vama je jedno kratko putovanje kroz naslovne strane i priče koje su obeležile godinu koja je ostala za nama… 

Srećnu Novu godinu želi vam magazin Hello! i web portal Hellomagazin.rs, živeli!

hellomagazin.rsHello

Više o temama: